Descobreix Tortosa amb el Joc de la Cucafera!

Us convidem a viure una experiència única amb el Joc de la Cucafera, una activitat lúdica pensada per a famílies amb nens a partir de 4 anys. Endinseu-vos a l’encant de Tortosa a través d’un recorregut captivador que us portarà a descobrir els racons més emblemàtics de la ciutat, mentre supereu divertides proves i reptes a cada punt d’interès. Amb la Cucafera com a guia, grans i petits gaudireu d´un viatge ple d’aprenentatge i diversió.


Aquest joc no només és una forma entretinguda de conèixer Tortosa, sinó també una oportunitat per crear records inoblidables en família. A cada localització, els nens podran explorar, aprendre i posar a prova les seves habilitats mentre comparteixen moments especials amb pares, mares i germans. Completar les proves us permetrà obtenir el diploma d'”Explorador de Tortosa”i si aconseguiu superar totes les proves i reptes, rebreu un obsequi, reconeixent l’esforç i l’enginy dels més petits.

Com jugar al joc de la Cucafera?


Per participar-hi, només heu de recollir el fulletó del joc a l’Oficina de Turisme de Tortosa. Aquesta activitat és gratuïta i està disponible durant tot l’any, esdevenint una opció perfecta per a qualsevol visita a la nostra encantadora ciutat. No us perdeu aquesta fascinant aventura que us permetrà descobrir Tortosa d’una manera divertida i educativa!


LA RUTA

×